GoLabel tarraohjelma

GoLabel on Windows-ohjelma viivakooditarrojen suunnitteluun ja tulostamiseen. Ohjelma kuuluu veloituksetta GoDEX tarratulostimien toimitukseen.

GoLabel tarraohjelmaGoLabel on suomenkielinen ilmaisohjelma etikettien suunnitteluun ja tulostamiseen. GoLabel tukee vain Godex etikettitulostimia. Esite >

 

GoLabelia ei tarvitse rekisteröidä eikä lisenssi vanhene. Ohjelma on suomenkielinen. Muita kielivalintoja ovat mm. englanti, venäjä, ranska, saksa ja kiina.

Käyttöjärjestelmä: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 ja 8.1 ja Windows 10

GoLabel tukee sekä 1D- että 2D- viivakoodeja. Ohjelman ominaisuuksia ovat mm. hyvät tietokantaominaisuudet ja verkkotulostusmahdollisuus.

Koska ohjelma on suomenkielinen, on aloittelijankin helppo oppia se ja tulostaa korkealaatuisia tarroja.

GoLabel ominaisuudet

Selkeä näyttö, jossa tarran suunnittelu käy helposti. Voit lisätä tekstit, viivakoodit, grafiikat, kuvat, logot, automaattisen päivämäärän, parasta-ennen päivän jne.

Etiketin voi tallentaa myös tekstimuotoisena komentotiedostona, joten GoLabel sopii myös esim. Linux-ohjauksen suunnitteluun.

Tarrat voidaan suunnitella tarkasti näytössä ja esikatsella niitä ennen tulostusta.

Kuvat: BMP, DIB, JPG, PNG, TIF, GIF, WMFTekstit voidaan muotoilla käyttämällä tulostimen sisäisiä fontteja tai Windows fontteja.

Windows TextBox valinnalla voidaan määritellä tekstin tulostusleveys, jolloin ohjelma rivittää pitkän tekstin automaattisesti halutulle kappaleleveydelle.Elintarvikkeiden pakkausmerkinnät: RTF-tekstiä käyttäen voidaan suunnitella ja tulostaa esim. Elintarviketietoasetuksen 1169/2011 mukainen ainesosaluettelo: kirjasinkoko vähintään 1,2 mm ja allergeenit korostettuna. Tällaisia tulostimia ovat esim. Godex RT730, EZ2350i, Godex ZX1300i ja Godex ZX1600i.

Tekstin hyvän luettavuuden varmistamiseksi tulostimen tulostustarkkuuden olisi hyvä olla vähintään 300dpi.

Linkki Elintarviketeollisuusliiton tiedotteeseen: Elintarviketeollisuus uudistaa pakkausmerkinnätEAN 13, Code 39, Code 93, EAN 8, UPC A/E, Interleaved 2 of 5 & Int 2 of 5 with Shipping Bearer Bars, Codabar, Code 128, EAN 128, GS1-128, RPS 128, UCC 128, UCC/EAN-128 K-Mart, Post NET, ITF 14, China Postal Code, HIBC, Plessey, Telepen, FIM, GS1 DataBar

2D-koodit

PDF417, Micro PDF417, Datamatrix, MaxiCode, QR code, Micro QR, Aztec,TLC39Parasta-ennen päivämäärä tulostuuu automaattisesti halutulla tavalla.

Tarralle voi määritellä muuttujia. Tulostettaessa ohjelma kysyy muuttujan tietoja ja ne syötetään ennen tulostusta näppäimistöltä. Muuttujan määrittelyä käyttäen suunnitellaan myös StandAlone-tulostuksessa käytettävä tarrapohja

GoLabel tulostaa sarjanumeron automaattisesti. Juoksevaan sarjanumeroon voidaan liittää myös kiinteää dataa, tekstiä ja numeroita.Voidaan yhdistää tietokantoihin SQL, Access, Oracle, Excel, DBF ja tekstitiedostot. Kenttiä voidaan kytkeä viivakoodeihin ja tekstiobjekteihinTulostimen muistiin voidaan tallentaa kuvat, fontit, lomakepohjat, DBF-tietokanta ja komentotiedosto.Voidaan käyttää myös verkkotulostuksessa.Käyttöliittymän kieliä yli 20. Kieleksi voit valita mm. Suomi, Englanti, Saksa, Ranska, Venäjä ja KiinaGoDEX tarratulostimet

GoLabel tarraohjelmaa voi käyttää vain GoDEX tarratulostimien kanssa.